Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΙΑΙΤΑ …ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ..Ω ΔΙΑΤΑ!


Σκέφτεσαι ναι κάνεις δίαιτα ; και νομίζεις ότι βρήκες για άλλη μια φορά τη λύση! Το σενάριο γνωστό . Ξεκινάς με το να ψάχνεις την καλύτερη δίαιτα! Η δίαιτα της λαχανόσουπας …η Δίαιτα της πρωτεΐνης ….η Δίαιτα του τάδε διαιτολόγου και ούτω κάθε εξής ! Το συμπέρασμα λοιπόν; Μπορεί να έχεις βρει την καλύτερη δίαιτα την ακολουθείς πιστά και έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις ,αλλά! Ας παραδεχτούμε την αλήθεια! Δεν αντέχεις πάνω από μια βδομάδα για να μην πούμε πάνω από 2 μέρες! Μήπως ήρθε η ώρα να μην ξανακάνεις δίαιτα ποτέ; Σίγουρα θα πρέπει να γνωρίσεις ότι μόνο αν σταματήσεις να σκέφτεσαι την δίαιτα τότε μόνο θα καταφέρεις να χάσεις τα κιλά σου! Ξεκίνησε να κάνεις τρία πολύ σημαντικά βήματα:
1ο βήμα : βρες έναν καλό, ειδικό διαιτολόγο που να σου ταιριάζει και ζήτησε του να σε εκπαιδεύσει σε ένα σωστό τρόπο διατροφής και να κάνετε μια καλή διατροφική αγωγή.
2ο βήμα : κάνε αυτό που δεν έκανες μέχρι τώρα! Να ενημερώνεσαι σωστά για θέματα δίαιτας και διατροφής! Και εδώ πολύ σημαντική η βοήθεια του διαιτολόγου σου και όχι μόνο! Ψάξε αξιόπιστες πηγές (βιβλία,sites κ.α) που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τόσα πολλά για την σωστή δίαιτα και την διατροφή. Θα δεις ότι σε μια βδομάδα αποτυχημένης δίαιτα που ακολουθούσες μέχρι τώρα λογικό να μην καταλάβαινες τίποτα!
3Ο βήμα: Το πιο σημαντικό σταμάτησε να πιστεύεις ότι μόνο αν σπαταλήσεις μερικές μέρες ή μήνες θα χάσεις τα κιλά σου! Το τέλειο σώμα θα το αποκτήσεις και θα το συντηρήσεις μόνο αν ακολουθείς καλή διατροφική συμπεριφορά για μια ΖΩΗ!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!
Με τιμή
Η διαιτολόγος
Μαστρογιάννη Σεβίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πειτε μας την γνωμη σας